In opdracht van hoofdaannemer AB Eiffage plaatst Drafab alle binnenschrijnwerk : binnendeuren en -ramen  (2023-2024)

De bestaande campus “De Vest” was te klein en om zijn ambities waar te maken wil de Thomas More Hogeschool de capaciteit van de campus verdubbelen. Doordat de huidige gebouwen weinig uitnodigen tot interactie of contact, ontwierpen architect Stramien en studiebureau Arcade een leeromgeving die kan uitgroeien tot een open marktplaats voor kennisdeling in de stad. Het ontwerp richt zich op de verbondenheid met de Dijle, met het spoor en met de studenten en docenten.

Niet alleen visueel, maar ook fysiek wordt de school een open huis. Door middel van een open zone worden alle onderdelen van de nieuwe campus met elkaar verbonden. Ook is er zicht op het spoor, de voorbijrijdende treinen en het onthaal aan de overkant. De grote open tribune die het gelijkvloers en de verdieping met elkaar verbindt, geeft rechtstreekse toegang tot de centrale daktuin die zich op de tweede verdieping bevindt.

Op de site wordt een deel van de gebouwen afgebroken en wordt de toren van blok B grondig gestript. In het gebouw aan de straat wordt de gelijkvloerse verdieping ingericht en zijn er enkele kleine werken op de bovenliggende verdiepingen. In blok C blijven de verdiepingen tijdens de gehele werken in gebruik door de school.